Rakennuksia uudesta vinkkelistä

Kiehtovat rakennukset näyttäytyvät meillä täysin uudesta näkökulmasta. Teemme määrä- ja kustannuslaskentaa Suomen kiinnostavimpiin rakennushankkeisiin. Laskentapalveluiden lisäksi palvelemme rakennustalouden asiantuntijana, laadimme puolueettomia lausuntoja ja ratkaisemme rakennusriitoja.

Meitä on yli kolmekymmentä, ja toimimme Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme. Tervetuloa rakentamaan Suomea rakennusalan näköalapaikalle!

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole rekryt käynnissä

Haemme kokenutta
kustannusasiantuntijaa

Haemme kokenutta kustannusasiantuntijaa

Tutustu tehtävään.

LUE LISÄÄ

Haemme
määräasiantuntijaa

Haemme määräasiantuntijaa

Tutustu tehtävään.

LUE LISÄÄ

Haemme
kustannusasiantuntijaa

Haemme Kustannusasiantuntijaa

Tutustu tehtävään.

LUE LISÄÄ

Miksi töihin meille?

Kiinnostavat projektit
Tarjoamme näköalapaikan Suomen kiinnostavimpiin rakennushankkeisiin. Näet sisään rakennuksiin ennen kuin kivijalkaakaan on muurattu!

Seppä omassa työssä
Työ on meillä joustavaa. Voit määritellä omat työajat projektien sallimissa puitteissa – projektit tulevat ja menevät sähäkästi, mutta kestävät rajallisen ajan. Aikaa jää muuhunkin.

Avoin ja reilu ilmapiiri
Ilmapiiri on meillä toisia kunnioittava ja tukeva, reilu ja avoin. Suhtaudumme työhön vakavasti, mutta meillä on silti rentoa ja mutkatonta.

Pieni mutta iso kotimainen
Nautimme pienen, kotimaisen firman eduista, mutta meillä on ison konsernin tuki takana.

Fiksu siirto urallasi
FMC Laskentapalvelut on sekä kokeneille osaajille että uran alussa oleville kiinnostava mahdollisuus – uusi näkökulma rakennusalan näköalapaikalla. Koulutamme, perehdytämme ja otamme uudet tekijät avosylin vastaan!

Lue ja katso, mitä työntekijämme kertovat!

Eeva Liuska - Määräasiantuntija, KM

Huikeita näkymiä rakennusten anatomiaan

Eeva Liuska
Määräasiantuntija, KM

”Pöydälläni arkkitehtikuvat, pohjapiirustukset, julkisivukuvat ja leikkauskuvat heräävät eloon. Piirustuksista ja mallinnuksista syntyy kokonaisuus – pienenpienet osat ja yksityiskohdat muodostavat kiinnostavan rakennuksen.”

LUE LISÄÄ

Heikki Haveri - Vanhempi Kustannusasiantuntija, DI

Mitä maksaa tornitalo?

Heikki Haveri
Vanhempi kustannusasiantuntija, DI

“Kiinnostavien projektien lisäksi työn suola on hyvin yhteen pelaava työyhteisö. Työn joustavuus on myös tärkeää. Työajat voi määritellä itse, kun vain projekti valmistuu ajallaan.”

LUE LISÄÄ