Määrähallinnalla luot pohjan onnistumisille hinnoittelussa ja rakennushankkeen toteutusvaiheessa. Hinnoittelusi on entistä helpompaa ja varmempaa. Se parantaa kilpailukykyäsi.

Kokenut ja joustava

Olemme sinun työkalusi, tuhansien kohteiden kokemuksella. Saat isotkin hankkeet hallintaan nopeasti sitomatta laskentatyöhön omia resurssejasi. Määrähallinta vapauttaa sinut ja organisaatiosi parasta lisäarvoa tuottavaan omaan osaamiseesi.

Tarkka

Määrähallintamme tuottaa markkinoiden tarkimmat Talo-80-standardin mukaiset määrät. Voit hyödyntää tarpeidesi mukaisesti eriteltyjä määrätietoja niin tarjousvaiheessa kuin tuotannossakin, tuotannossa eriteltynä lohkoittain, portaittain, kerroksittain tai vaikka asuntokohtaisesti.

Tarkka työsuunnittelu jo tarjousvaiheessa tuo kilpailuetua ja vähentää riskiä. Toteutusvaiheessa tarkat eritellyt määrätiedot auttavat rytmittämään hankinnat oikea-aikaisesti. Määräluettelot saat omaan laskentaohjelmaasi mukautettuina siirtotiedostoina.

Tehokas

Tehokas Määrähallinnan kustannukset jaetaan kohteen tilanneiden urakoitsijoiden kesken, joten palvelu on erittäin kustannustehokas. Se säästää merkittävästi kiinteitä kustannuksia.

Lisätietoja

Timo Isoranta
Puh. 040 721 7296
etunimi.sukunimi@sweco.fi