Kustannushallinta on koko rakennusprosessin kattava asiantuntijapalvelusi. Sillä varmistat rakennushankkeesi taloudellisen onnistumisen.

Oma laskija

Oma laskija on sinulle resurssi. Sen turvin varmistat hankkeesi budjetin realistisuuden, etsit vaihtoehtoiset ratkaisut ja ohjaat suunnittelua. Palvelun ja tiedonhallinnan nopeus luovat hankkeellesi kilpailuetua budjetointi- ja suunnitteluvaiheessa.

Pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja kustannuspaineisiin nopeasti, yllättävässäkään tilanteessa et joudu tekemään ratkaisuja näppituntumalta.

Turvallinen

Kustannushallinta perustuu kustannusselvityksessä dokumentoituihin lähtötietoihin. Kustannustietomme on ajantasainen ja riippumaton, joten päätöksentekosi pohjana on aina oikeat tiedot. Tulokset ovat läpinäkyviä ja sisältävät aina kattavasti koko hankekokonaisuuden.

Merkittävä osa palvelustamme perustuu tietomallilaskentaan (BIM). Tietomalleja hyödyntämällä hallitset vaihtoehtoisten ratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet ja varmistat valitun atkaisun kokonaistaloudellisuuden.

Oikea-aikainen

Riippumattomien ja puolueettomien asiantuntijoidemme työn resursointi ja järjestely varmistavat, että asiakkaanamme saat palvelusi aina oikeaan aikaan.

Lisätietoja

Timo Isoranta
Puh. 040 721 7296
etunimi.sukunimi@sweco.fi