Ajankohtaista

Kustannustietoinen suunnittelu

Olemme yhdessä Swecon rakennesuunnittelijoiden kanssa käynnistäneet helmikuussa 2022 entistä tiiviimmän yhteistyön, jonka myötä voimme tarjota kustannusasiantuntijoidemme osaamista sekä yksittäisille rakennesuunnittelijoille että tiimeille. Tavoitteena on edistää kustannustietoista suunnittelua ja tuoda kustannusnäkökulma osaksi suunnitteluratkaisujen vaihtoehtojen vertailua ja päätöksentekoa. 

Näin kustannusasiantuntijamme täydentävät Swecon rakennesuunnittelun tiimien osaamista: 

  • Tarkat kustannuslaskelmat toimivat perusratkaisujen ja vaihe vaiheelta tehtyjen suunnitelmien pohjana, jolloin hankkeelle määritellyssä budjetissa on helpompi pysyä sekä vältytään hukkaan menevältä työltä ja uudelleen suunnittelulta. 
  • Luotettavilla ja vertailukelpoisilla kustannuslaskelmilla pystymme jo ennen varsinaisen suunnittelun aloitusta varmistamaan kustannustasoltaan toteutuskelpoisen ja edullisimman vaihtoehdon. 
  • Suunnittelun edetessä pystymme viiveettä ottamaan kantaa pohdinnassa olevien ratkaisuvaihtojen kustannuksiin tai tarjoamaan tarkkoihin laskelmiin perustuvaa kustannustietoa yksittäisistä rakennusosista. 
  • Osana tiimiä kustannusasiantuntijamme tuntee hankkeen sisältäpäin ja on selvillä suunnittelun tavoitteista, aikaisemmin tehdyistä valinnoista ja niiden kustannusvaikutuksista. 
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

bursa escort