Ajankohtaista

Olemme mukana Rakennuttaminen 2020 seminaarissa

Olemme mukana Rakennuttaminen 2020 seminaarissa 23.- 24.1.2020. Tapahtuma on kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi, joka järjestetään Tampere-talolla. Tervetuloa tutustumaan tarjoamiimme palveluihin ständille nro. 1.


Oulun toimistomme on muuttanut

Oulun toimistomme on muuttanut toukokuussa Resiinasta uusiin tiloihin Pillipiipari-rakennukseen. Osoite pysyi kuitenkin samana, kun muutto oli vain toiseen rappuun rakennuskokonaisuudessa. Oulun uuden toimiston tupareita vietimme 26.9.2019, jolloin asiakkaitamme oli sankoin joukoin tutustumassa uusiin tiloihimme. Tilat ovatkin oikein viihtyisät, avarat ja valoisat. Kuopiossa uudet uljaammat toimitilat on rakenteilla matkakeskukseen. Muutto uusiin tiloihin tapahtuu maaliskuussa 2020. Tämän […]


Työpäivä-tapahtumassa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa

Olimme 12.2.2019 mukana Jyväskylässä pidetyssä JAMK:n Työpäivä-tapahtumassa yhdessä Swecon kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat ja työnantajat lähemmäksi toisiaan ja antaa opiskelijoille mahdollisuuksia löytää työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja. Ständillä kerroimme opiskelijoille työstämme ja esittelimme toimintaamme.


Kustannushallinta
KUSTANNUSHALLINTA
Määrähallinta
MÄÄRÄHALLINTA
Rakennusriidat
RAKENNUSRIIDAT
Korjausrakentaminen
KORJAUSRAKENTAMINEN
Kannattavuuslaskelmat
KANNATTAVUUSLASKELMAT